De zeven zegels

Pactum Singularis Caleum


  1. Het Zegel van Kennis: Dit zegel staat voor wijsheid, inzicht en kennis. Het opent de weg naar begrip van universele waarheden en spirituele principes.

  2. Het Zegel van Macht: Dit zegel symboliseert innerlijke kracht, niet alleen fysieke macht, maar ook de kracht van de geest en het hart. Het opent deuren naar persoonlijke transformatie en groei.

  3. Het Zegel van Vrijheid: Dit zegel vertegenwoordigt vrijheid van beperkingen, dogma’s en conditionering. Het opent paden naar zelfexpressie en authentiek leven.

  4. Het Zegel van Harmonie: Dit zegel staat voor balans, harmonie en eenheid. Het opent de weg naar vrede en verbondenheid met het universum.

  5. Het Zegel van Openbaring: Dit zegel onthult diepgaande waarheden en mysteries. Het opent de poort naar spirituele inzichten en verlichting.

  6. Het Zegel van Creatie: Dit zegel symboliseert scheppingskracht en manifestatie. Het opent de weg naar het bewust creëren van je realiteit.

  7. Het Zegel van Eeuwigheid: Dit zegel verwijst naar tijdloosheid en onsterfelijkheid. Het opent deuren naar het begrip van het eeuwige aspect van ons bestaan.